Reklamni sistemi | Print-point.si

Spletna tiskarna

Navodila za pripravo datotek

Personalizacija tiskovin

Grafično oblikovanje

Brezplačno preverjanje datotek

Možnost Express izdelave

Reklamni sistemi

Vizualna komunikacija ima v poslovnem svetu zelo pomembno vlogo. Z reklamnimi stojali, s Pop Up stenami, s promocijskimi pulti ali z zastavami lahko lično opremite svoj poslovni prostor ali razstavni salon. Mobilni marketing je nepogrešljiv na sejmih, predstavitvah, seminarjih in predavanjih. Nudimo vam bogato ponudbo sejemske opreme. Glavna prednost tovrstnih reklamnih sistemov je mobilnost oziroma enostavna gibljivost elementov. Vsi reklamni sistemi so hitro sestavljivi in premični. Odločite se za reklamne sisteme po meri vašega podjetja. Predstavite se v svojih barvah in si za boljšo prepoznavnost vašega produkta ali storitve izberite poljuben reklamni sistem s svojim logotipom in sloganom vašega podjetja.

Promocijska stojala Rollup Basic 85cm

Roll Up BUDGET

Mobilno stojalo Roll Up BUDGET je odlična izbira reklamnega sistema za vse, ki se s svojo ponudbo želite predstaviti na sejmu ali drugem poslovnem dogodku. Gre za cenovno ugodno in najbolj razširjeno obliko stojala za grafike.

Več o Roll-up Budget

Promocijska stojala Rollup Basic 100cm

Roll-Up PLUS

Mobilno stojalo Roll Up PLUS lahko postane lična in všečna izkaznica vašega podjetja na izbranem poslovnem dogodku in iztočnica za nov uspešen prodajni sestanek. Stojalo odlikuje robustna izdelava in vzdržljivost.

Več o Roll-up Plus

Promocijska stojala Rollup Premium 100cm

Roll-Up BEST

Roll Up BEST mobilno stojalo je oblikovano tako, da je za uporabnika še bolj pripravno. Roll Up BEST je nadgradnja v kakovosti materialov in korak naprej pri praktičnosti detajlov. Je lahko prenosljivo mobilno stojalo s katerim boste naredili dober vtis.

Več o Roll-up Best

Promocijska stojala Rollup Premium 100cm

Roll-Up PREMIUM

Roll Up PREMIUM je linija stojal, ki želi zadovoljiti potrebe najzahtevnejših strank. Stojalo je primerno za projekte z visokimi estetskimi normami katerim. Stojalo je izjemno vzdržljivo in kvalitetno izdelano.

Več o Roll-up Premium

L-Banner stojalo

Beach Flag Classic

Zastava je atraktiven reklamni sistem modernega videza, ki podjetju zagotavlja vidnost. Nudimo celostno izdelavo reklamnih zastav po meri vsakega podjetja.

Več o Beach Flag Classic

L-Banner stojalo

Beach Flag Wind

Zastava je atraktiven reklamni sistem modernega videza, ki podjetju zagotavlja vidnost. Nudimo celostno izdelavo reklamnih zastav po meri vsakega podjetja.

Več o Beach Flag Wind

L-Banner stojalo

Pop Up stene

Pop-up stojalo ne sme manjkati na sejmih, različnih dogodkih, konferencah, seminarjih, predstavitvah… Konstrukcija je povezana z vzmetmi, zato se zlahka postavi in sestavi nazaj brez potrebnega orodja.

Več Pop-Up stenah

L-Banner stojalo

Promocijski Pult BASIC

Promocijski pult BASIC je enostaven, ličen in lahko prenosljiv. Je pripraven in uporaben promocijski element, s katerim boste na sejmu ali drugem poslovnem dogodku dobro vidni za svoje stranke in poslovne partnerje.

Več promocijskem pultu

L-Banner stojalo

Promocijski Pult PREMIUM

Promocijski pult PREMIUM je lepo oblikovan pult modernih oblik, ki izraža eleganco. PREMIUM linija želi zadovoljiti potrebe najzahtevnejših strank, ki želijo na poslovnem dogodku s svojim izborom reklamnih sistemov izstopati iz povprečja.

Več promocijskem pultu

L-Banner stojalo

Ulično A stojalo

Ulično A stojalo je učinkovito promocijsko sredstvo namenjeno za zunanjo uporabo. Opozorite nase in z lepo oblikovanim uličnim A stojalom v vaš poslovni prostor privabite nove kupce. 

Več o uličnem stojalu

Promocijska stojala - tisk grafike

Tisk in menjava grafik

Če mehanizem že imate lahko izberete samo tisk grafike. Zamenjava grafike pa zahteva nekoliko spretnosti in znanja, zato vam nudimo tudi menjavo gafike na že obstoječem mehanizmu.

L-Banner stojalo

L-Banner stojalo

L stojalo je primerno za uporabo na nespremenljivi lokaciji. Na voljo je v dimenziji 80x200 ali 100x200 centimetrov. Sestavlja ga trdno in lično ogrodje.

Več o L-banner stojalu

Tiskarna Print-Point.si, specialist za digitalni tisk!

print point kontakt V3