Pošlji povpraševanje | Print-point.si

TISKARNA PRINT POINT – VEČ KOT LE BARVE NA PAPIRJU

Nudimo vam celovite tiskarske storitve na enem mestu. V naše delovne procese smo vpeljali najsodobnejšo tehnologijo, ki jo za vas nenehno izboljšujemo.

Smo specialisti za digitalni tisk, zato vam lahko nudimo visoko kakovostne produkte in storitve; tisk vizitk, tisk letakov, tisk zloženk, tisk katalogov, tisk knjig, tisk jedilnikov in cenikov, tisk vabil in čestitk, tisk nalepk in etiket, tisk plakatov, tisk tabel, tisk transparentov, tisk fototapet in tisk drugega promocijskega materiala. Na voljo so vam naše raznovrstne storitve; digitalni tisk, velikoformatni tisk, polepitev vozil, tisk embalaže in izrez embalaže, CD tisk in reklamni sistemi (promocijski pulti, zastave in stojala).

Radi imamo naše delo in v veselje nam je, da lahko ustvarjamo za vas. Naš cilj je, da vam s prijaznimi storitvami, kakovostno izdelavo produktov in storitev ter hitrim odzivom lahko zagotovimo prijetno uporabniško izkušnjo. Za vas smo pripravili spletno tiskarno – spletni vmesnik, ki je zelo enostaven za uporabo in preko katerega lahko najbolj priljubljene tiskovine naročite kar preko spleta. V spletni tiskarni so vam na voljo tudi cene tiskovin kot so vizitke, dopisni listi, kuverte, plakati, letaki, vabila, reklamna stojala …

Niste našli željenega izdelka ali storitve? Pišite nam na naš e-mail naslov: info@print-point.si, pokličite na telefonsko številko: 040/ 255 545 ali oddajte povpraševanje preko spodnjega obrazca. Za vas bomo pripravili unikatno ponudbo po meri vaših želja.

ODDAJTE POVPRAŠEVANJE

Tiskarna Print-Point.si, specialist za digitalni tisk!

print point kontakt V3