Kreativne rešitve | Print-point.si

Spletna tiskarna

Navodila za pripravo datotek

Personalizacija tiskovin

Grafično oblikovanje

Brezplačno preverjanje datotek

Možnost Express izdelave

Kreativne rešitve

Poleg ponudbe celovitih tiskarskih storitev digitalnega tiska, velikoformatnega tiska promocijskega materiala in drugih tiskovin ter široke ponudbe naprednih reklamnih sistemov vam nudimo tudi obširno ponudbo raznovrstnih kreativnih rešitev. Na podlagi vrstoletnih izkušenj vam bomo kreativni posamezniki ekipe Tiskarne Print Point pomagali do personaliziranih in kakovostnih izdelkov, ki vam bodo pomagali na vaši poti uspeha. Sledimo trendom sodobnega časa, ki jih z željo, da vam vedno lahko ponudimo najboljše, tudi nadgrajujemo. Nudimo vam tisk Props tiskovin in tisk drugih dodatkov za zabave, tisk in izrez silhuet, tisk maloserijske embaleže, tisk POP/POS stojal, izdelavo 3D napisov, tisk obešank, tisk etiket za prtljago, tisk podstavkov za kozarce, tisk Woblerjev, tisk magnetnih nalepk, gravuro tiskovin in vsakršno drugo dodelavo tiskovin. Naj vaše unikatne ideje postanejo tudi vaša naslednja poslovna priložnost!

Niste našli storitve, ki bi opisovala željene lastnosti vašega izdelka? V Tiskarni Print Point na podlagi vaših želja ustvarjamo tudi unikatne produkte, ki niso v naši stalni ponudbi. Pokličite nas na našo telefonsko številko ali pa se nam oglasite preko elektronske pošte in z veseljem vam bomo pomagali!

POP/POS Stojala

POP/POS Stojala

POP/POS stojala predstavljajo odlično pomagalo pri promociji ali predstavitvi produktov in storitev na raznovrstnih poslovnih dogodkih, sejmih in pri prodaji v trgovinah, trgovskih centrih, na poslovnih eventih in na dogodkih, ki se odvijajo na prostem. POP/POS stojalo vam izdelalamo točno po vaših željah.

Izdelava 3D napisov

Izdelava 3D napisov

Nudimo vam tisk in izrez 3D napisov, kot so ime, logotip, kratica ali simbol vašega podjetja. Na voljo vam je 3D tisk na različne materiale. Nudimo vam tisk in izrez 3D napisov do debeline 2,5 cm.

Obešanke

Obešanke

Nudimo vam izdelavo obešank v različnih materialih, poljubnih merah in z možnostjo izreza po konturi. Obešanke so nepogrešljiv dodatek vsake hotelske sobe, izviren in inovativen element različnih poslovnih prostorov ali estetski dodatek za otroško sobo, pisarno ali drug prostor.

Etikete za prtljago

Etikete za prtljago

Nudimo vam tisk etiket za prtljago v poljubnih materialih. Etiketa za prtljago s potiskom logotipa vašega podjetja je učinkovito promocijsko sredstvo in uporabno darilo za vaše stranke in poslovne partnerje.

Podstavki za kozarce

Podstavki za kozarce

Svoje stranke lahko najbolj očarate prav z detajli v vaši ponudbi. Tak element so tudi podstavki za kozarce. Postrezite gostom s pijačo na izbranem podstavku za kozarec v poljubni obliki. Izbirate lahko med različnimi potiski, materiali in dimenzijami.

Woblerji

Woblerji

Wobblerji so odlično promocijsko sredstvo, ko v poplavi prodajnih produktov želite opozoriti na svoje izdelke. Je vaša ponudba slabo vidna in umeščena na prodajne police trgovin velikih trgovskih centrov? Postanite opazni z wobblerji, ki jih bomo izdelali točno po vaših željah.

Magnentne nalepke

Magnentne nalepke

Magnetne nalepke poljubne velikosti in oblik. Z nalepko, ki jo prilepite na vaše vozilo, lahko na enostaven način opozorite mimo vozeče voznike na ponudbo vašega podjetja. Njihova največja prednost pa je, da jih lahko kadarkoli odstranite, ne da bi pri tem poškodovali površino polepitve.

Props

Props

Props dodatki za fotografiranje so odlični pripomočki za popestritev dogodka. Na zabavah kot so rojstni dnevi, obletnice, poroke, dekliščine in poslovni dogodki propsi zabavajo vse vaše goste. Fotografije, na katerih boste v družbi vaših povabljencev, bodo postale nepozaben spomin na vaš izbrani dogodek.

Tisk in izrez silhuet

Tisk in izrez silhuet

Natančno izrezane tiskovine po konturi oziroma silhuete različnih podob so privlačno in učinkovito pomagalo pri promociji in prodaji. Nudimo vam tisk in izrez različno velikih silhuet, tisk in izrez photo standees ali samostoječih figur, tisk promocijskih tiskovin v poljubnih oblikah in dimenzijah.

Dodelava tiskovin

Dodelava tiskovin

Ponujamo vam širok spekter raznovrstne dodelave tiskovin. Vaši tiskani izdelki bodo tako dobili celovito in estetsko dovršeno končno podobo.

Tiskarna Print-Point.si, specialist za digitalni tisk!

print point kontakt V3