Digitalni tisk | Print-point.si

Spletna tiskarna

Navodila za pripravo datotek

Personalizacija tiskovin

Grafično oblikovanje

Brezplačno preverjanje datotek

Možnost Express izdelave

Digitalni tisk

Največje prednosti digitalnega tiska so prilagodljivost, cenovna konkurenčnost, kakovost, ki je primerljiva z ofsetnim tiskom in predvsem časovna odzivnost, saj vam večino tiskovin pripravimo že naslednji dan. Digitalni tisk se je izpopolnjeval skozi desetletja in danes je najmodernejši in najhitrejši način tiska za manjše in srednje velike naklade. Tisk poteka neposredno iz datoteke in zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. V Tiskarni Print Point se strokovnjaki za digitalni tisk poslužujemo vrhunskih digitalnih tiskarskih strojev, ki vam jamčijo visoko kakovosten izpis. Digitalni tisk je okolju prijazna tehnika tiska, ker omogoča, da se natisne zgolj željeno število izvodov in posledično zavržemo minimalna količina papirja. Tiskarna Print Point je prava izbira za digitalni tisk po vaši meri. 

Print Point - Prava izbira za digitalni tisk in ostale tiskovine.

Digitalni tisk vizitk

Tisk vizitk

Naj bo dobro izbrana vizitka povod za vaše naslednje uspešno poslovno sodelovanje. Kakovosten tisk vizitk na pestro izbiro materialov do gramatur 400g.

Več o tisku vizitk

Digitalni tisk letakov

Tisk letakov

Letaki so najprimernejša tiskovina za promocijo in pospeševanje prodaje. Izberite si optimalno kombinacijo po konkurenčnih cenah.

Več o tisku letakov

Digitalni tisk zloženk in brošur

Tisk zloženk

Z reklamno brošuro lahko vzbudite naslovnikovo pozornost in ga navdušite.  Izbirate lahko med različnimi papirji ter načini zgibanja in žlebenja.

Več o tisku zloženk

Digitalni tisk katalogov

Tisk katalogov

Katalogi so odlična predstavitev vaše dejavnosti. Možnosti izbire in kombinacij so neskončne, izkoristite jih, z veseljem vam bomo svetovali.

Več o tisku katalogov

Digitalni tisk dopisnih listov

Tisk dopisnih listov

Z našim digitalnim tiskom bodo dopisni listi zaživeli v barvah vašega podjetja, s tem pa si boste zagotovili še večjo prepoznavnost kot sicer.

Več o tisku dopisnih listov

Digitalni tisk dopisnih listov

Tisk knjig

Tisk in vezava knjig v barvni ali črnobeli tehniki. Nudimo mehko vezavo knjig, po želji pa stranice tudi zašijemo. Primerno za založbe ali samozaložnike.

Več o tisku knjig

Digitalni tisk jedilnikov in cenikov

Tisk jedilnikov, cenikov

Prava izbira za gostinsko, kozmetično in trgovinsko dejavnost. Jedilniki in ceniki različnih formatov in dodatne zaščite s plastificiranjem v mat ali sijaj izvedbi.

Več o tisku jedilnikov in cenikov

Digitalni tisk vabil in čestitk

Tisk vabil in čestitk

Tisk vabil za najrazličnejše priložnosti. Na voljo vam je zelo ugoden in hkrati kakovosten digitalni tisk vabil manjših naklad in pestra izbira materialov.

Več o tisku vabil in čestitk

Digitalni tisk nalepk in etiket

Tisk nalepk in etiket

Tisk nalepk za notranjo in zunanjo uporabo. Za odpornost na mehanske vplive uporabimo laminacijo za dodatno zaščito. Možnost obreza po konturi.

Več o tisku nalepk in etiket

Digitalni tisk razglednic

Tisk razglednic

Razglednica je vsestranski in uporaben promocijski material. Razglednico s poljubno izbranim motivom lahko uporabite v reklamne namene.

Več o tisku razglednic

Digitalni tisk vstopnic

Tisk vstopnic

Tisk vstopnic za najrazličnejše prireditve. Nudimo personalizacijo, številčenje in perforacijo. Vstopnice vam spnemo ali zlepimo po sklopih za lažjo uporabo.

Več o tisku vstopnic

Digitalni tisk zbornikov

Tisk zbornikov

V Tiskarni Print Point vam je na voljo tisk zbornikov v ČB ali barvni tehniki. Nudimo mehko vezavo, za manjše naklade pa je na voljo tudi spiralna vezava.

Več o tisku zbornikov

Digitalni tisk PVC kartic

Tisk PVC kartic

PVC kartice lahko uporabite za članske izkaznice, identifikacijske kartice ali kartice zvestobe in kot vizitke vašega podjetje.

Več o tisku PVC kartic

Digitalni tisk plakatov

Tisk plakatov

Tisk plakatov nudimo v basic in premium materialih, odvisno od željene kvalitete tiska in namena. Dimenzija je poljubne dolžine, širina pa je na voljo do 160cm.

Več o tisku plakatov

Digitalni tisk kuvert

Tisk kuvert

Potiskane kuverte so sestavni del dovršene vizualne podobe podjetja. Z lično potiskano kuverto lahko v naslovniku vzbudite zaupanje.

Več o tisku kuvert

Tisk CD in DVD medijev

Tisk namiznih zastavic

Namizne zastavice so namenjene za predstavitve, konference, sejme, vitrine, pisalne mize… Podstavek je lahko v plastični ali kovinski verziji.

Več o tisku namiznih zastavic

Tisk CD in DVD medijev

Tisk akreditacij

Akreditacije so sestavni del vsakega poslovnega, izobraževalnega, kulturnega ali zabavnega dogodka. Nudimo plastifikacijo, personalizacijo in luknanje.

Več o tisku akreditacij

Tisk CD in DVD medijev

Izsek tiskovin po konturi

Za vašo izbrano tiskovino vam, ne glede na to, kateri material ste si izbrali, nudimo izsek po konturi. Tako bodo vaše tiskovine nekaj posebnega.

Več o izseku tiskovin

Tiskarna Print-Point.si, specialist za digitalni tisk!

print point kontakt V3